TelefonszámTelefonszámom: +3630 6787010
E-mailE-mail címem: [email protected]

2023. 12. 08

-

Gazdász Szépe

Médiapartnerek

Támogatóink
Tóth Patrícia - Tengőd

Tóth Patrícia vagyok, 19 éves és Tengődön élek. Lovas edzőnek tanultam és jelenleg hét saját lóval dolgozom együtt. A lovak mellett itthon növénytermesztéssel is foglalkozunk, így a földeken való munkák sem állnak messze tőlem. A lovak között nevelkedtem kis korom óta ami a mai napig meghatározza a minden napjaim.  Regionális szinten versenyeztem, több évben is bajnoki címet szerezve. A mindennapokba a lovasaim edzésével és a saját csikók képzésével foglalkozom. 

Bedő Barbara

Szebenyi Bea - Mezőtúr

Szebenyi Beáta vagyok, 21 éves Mezőtúron élek.  Van egy családi gazdaságunk ahol földműveléssel és állattartással foglalkozunk.  Kedvenc állatom a ló, ezért azok gondozásával foglalkozok. Jelenleg 7 ló van a gazdaságban, Munkába járás előtt ellátom a lovak majd munkaidő után is én gondozom őket. Mindennapi gondozásuk mellett  szívesen járok ki lóháton a természetbe. 

Todorucz Fanni - Pilis

Todorucz Fanninak hívnak, 18 éves vagyok.Pest megyében Pilisen élek édesanyámmal és bátyámmal. Édesanyám és én a nagyszüleim munkáját folytatjuk... Gazda szakon végeztem ,Cegléden a Török János Mezőgazdasági és Egészségügyi Szakgimnázium és Szakközépiskolában Jelenleg érettségizem még egy évem van hátra.. érettségi után gondoltam még a technikumot is elvégzem de majd ahogy sikerül... Szeretem az állatokat,nekem ők az elsők..korán kelés... lucerna hordás...ellés-fialás ..hol éjjel hol nappal ha esik ha fúj...itt nincs hétvége sem ünnep mindig akad teendő ...de nekem ez tetszik ezt szeretem.. Egyenlőre még kisebb gazdaságunk van jelenleg 17 db szarvasmarha néhány juh és pár sertésből áll..ezt szeretném fejleszteni, bővíteni..

Nagy Viktória - Szentgál

Nagy Viktória vagyok, 20 éves a Bakony szívében Szentgálon élek. 15 éves koromban váltak életem részévé a lovak. 17 évesen vettem meg az első lovamat aki egy shetlandi póni, rá egy évre kaptam meg a csoda Hafimat szüleimtől. Vegyésznek tanultam, hamar pályát váltottam. Érettségi után elvégeztem a lovasedzőt, gyógypedagógiai asszisztenst és az aranykalászos gazdát. Lovasudvarunkban dolgozom, melynek tagjai 6 ló és egy kis husky. Nagy vágyam állatokat tenyészteni így gondolkozom még egy iskolán. Jelenleg épül lovardánk melyet üzlet társammal, szüleimmel csinálunk. Így edzőterembe nem kell járnom. Lyukfurás, oszlop kérgezés, lerakás, szelemenek feltétele, bála gurítás, víz hordás kiváló a nyári alak eléréséhez. A villanypásztorral szoros kapcsolatban állok lovasaimmal együtt szeretjük saját bőrön megtapasztalni, hogy mennyire ráz. Szeretnék még többet fejlődni és a gazdaságot is tovább fejleszteni. Kárpáti borzderes marha, kecske és szürke marhával bővíteni az állományt.

Vissza az Eseményekhez