TelefonszámTelefonszámom: +3630 6787010
E-mailE-mail címem: [email protected]

2024. 02. 23

-

Gazdász Szépe

Médiapartner

Kiemelt partnereink

Nyeremények

  • Az Agroinform.hu a döntő helyszínét biztosítja
  • A Győri Agroker Zrt. 30.000 Ft értékű ajándékcsomagot ajánlott fel
  • Az Agrodopping.hu 3 x 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt ajánlott fel
  • A Szilágy Agroport Kft. 30.000 Ft értékű növénykondícionáló csomagot ajánlott fel
  • A Caussade Semences 30.000 Ft értékű repce vetőmagot ajánlott felBencsik Enikő

24 éves vagyok,a híres hevesi mézédes hazájában Hevesen lakom. A mezőgazdaságot édesapám szerettette meg velem, amióta csak tudok mindig mellette voltam. A csaladommal több mint 20 éve sárga-, és görögdinnyetermesztéssel foglalkozunk, emellett testvéremmel kisebb mennyiségben cseresznyével is. Jelenleg állandó munkahely mellett mezőgazdaságimérnök aszisztens első éves hallgató vagyok. A jövőben tanulmányaim sikeres bejezesése mellett szeretnénk bővíteni a cseresznye ültetvényt.

Kopasz Csilla

21 éves vagyok, elenleg Kalocsán élek. Családom generációk óta állattartással foglalkozik,innen jött az érdeklődés irántuk.Nagyon szeretem a teheneket és ha tehetem a szabadidőmben velük vagyok.Sokat tanultam és tanulok szüleimtől,nagyszüleimtől.Örülök ,hogy nőként is megtudom állni a helyem körülöttük!

Nagy Nikolett

21 éves vagyok,  aJászságban, Jászszentandráson élek. Mezőgazdasági mérnöki végzettséggel rendelkezem, de a tanulmányaimat szeretném még tovább folytatni. Jelenleg a Jászapáti 2000. MG. Zrt.-nél dolgozom, mint húsmarha és növendék üsző, valamint juhászati telep vezető. Nagyon szeretem a munkámat és az össze velejáróját. Nem gond számomra sem a traktorok vezetése, sem az állatok gondozása legyen szó elletésről vagy etetésrő. A növénytermesztésben is otthonosan mozgok. Nagyon szeretem nézni és figyelemmel kísérni hogy egy kis csepp mag mivé tud válni.

Vicsik Tünde

18 éves vagyok és Dunaföldváron élek. Itt is tanulok a Magyar László Gimnáziumban. A szüleim itt foglalkoznak mezőgazdasággal. Fő profiluk a szőlő- és cseresznyetermelés, de termesztenek ezeken kívűl meggyet, szilvát, barackot, almát és szántóink is vannak. Mindenhez van saját gépünk, ezekkel a szüleim és a testvérem dolgozik. Én az inkább értékesítésben szeretek segíteni a Budapesti Nagybani Piacon, de ha kell a földekre is kimegyek a szüleimmel. 

Skáfár Laura

19 éves friss mezőgazdász vagyok. Vanyarcon élek a kis induló gazdaságunkban. Tavaly végeztem mezőgazdász szakon. Családi örökség az állatok szeretete. Iskola befejezése után indítottuk el Párommal a Vanyarci Csoda Művek mikro vállalkozást. Kecskékkel foglalkozunk azon belül is kecskesajtozunk. Idén lett kész a kis üzem és nőtt meg a kecskeállomány szépen fokozatosan. Most jelen pillanatban 35 kecskével büszkélkedhetünk illetve a baromfi udvarunk is szép színes van tyúk, kacsa, pulyka. A hobbim a lovaglás és már sajátomnak tudhatok egy pónit és az öszvér csikóját. Ha kell traktorba is pattanok, bár ha lehet maradok a fejesnél és a sajt készítésnél.  

Vissza az Eseményekhez