TelefonszámTelefonszámom: +3630 6787010
E-mailE-mail címem: [email protected]

2024. 02. 23

-

Gazdász Szépe

Kiemelt partnereink

Bakó Mariann

Bakó Mariann vagyok, 19 éves vagyok. Csengerben lakom. Már a Mezőgazdaság kiskoromban is nagy szenvedélyem volt.Amikor tudtam mindig gépben ültem s mai is így van.. Ami a Mezőgazdaságal kapcsolatos minden dolgot imádok. Csak kint legyek és csak is gépek között. Mert az életem részei lettek.

Baráth Nikolett

A nevem Molnár Józsefné Baráth NIkolett. 28 éves vagyok. Budapesten születtem és nőttem fel,majd 3 évvel ezelőtt Szigetszentmiklósra költöztünk, egy tanyára. Előbb állatokkal,majd bio zöldségekkel, szelídgesztenyével és fóliázással kezdtünk foglalkozni. De a nagy álmom akkor teljesült mikor 2 éve kibővíthettük gazdaságunkat egy ezeréves MTZ 50-sel A kezdeti kudarcok után ( egypár kerítés, miegymás, hisz pesti lány vagyok :)) már elválaszthatatlanok vagyunk. A kisöreg tavaly is lekaszált 40 ha-t,és ha nem jön közbe semmi idén is csapatjuk neki!

Bencsik Enikő

Sziasztok Bencsik Enikő vagyok, 23 éves, Hevesen lakom. A családom évek óta mezőgazdasággal foglalkozik többek között, Heveshez méltón a dinnyetermesztéssel. Mióta eszemet tudom mindig kint tébláboltam édesapám mellett, mostanra már el se tudnám képzelni,hogy márciustól szeptemberig ne a dinnyével foglalkozzunk. A mezőgazdaság mellett, rendőrként dolgozom a helyi kapitányságon.

Czakó Zsuzsanna

Czakó Zsuzsanna vagyok  Petőfiszállási lakos  18éves  Szüleim családigazdálkodók.Föként állatenyésztésel foglakozunk .Szenvedélyem a mezőgazdaság. Szerintem ezt nem lehet csak úgy végezni, hanem szenvedély kell hozzá. És azt szeretem benne hogy mindig új kihívásokat dob elém.

Czégény Nikolett

Én nem dolgozom mezőgazdaságban,de nagyon szeretem barátom dolgozik benne traktoros és szeretek vele menni dolgozni.Nekem olyan megnyugtató érzés ha kint lehetek a szabadban nem zavar senki és nem szól bele mit csinálj. Én még nem helyezkedtem el mert még nem fejeztem be az érettségit de folyamatban van. Barátomnál lakok egy tanyán nagyon szeretek itt lenni vele.  Szeretnék én lenni a Gazdász Szépe! 😊🙂

Vissza az Eseményekhez