TelefonszámTelefonszámom: +3630 6787010
E-mailE-mail címem: [email protected]

2023. 09. 24

-

LÉGY TE IS GAZDÁSZ SZÉPE!

 

Miért érdemes jelentkezni a 2021-es  versenyre? Olvassátok el a Fruzsi véleményét: 

 

Berta Fruzsina vagyok a 2020-as Gazdász Szépe verseny győztese. Mint ahogyan a verseny után is sokszor hangoztattam, álmomban sem gondoltam volna, hogy majd pont én fogom megnyerni ezt a címet. Saját magamtól valószínűleg sosem jelentkeztem volna, hiszen egész életemben önbizalomhiánnyal küzdöttem. Édesapám egyik barátja küldte át nekem a verseny linkjét, hogy ez pont nekem való. Gondoltam szerencsét próbálok, aztán végül a lépés nekem jött ki, így sikerült nyerni.

Maga a verseny végig izgalmas és nagyon szoros volt. Szinte percenként változott, hogy ki hányadik helyen áll. Csodálatos érzés, hogy egész Fegyvernek, sőt a környékbeli településekről is összefogtak értem az emberek. Mindenki értem izgult, szavazott. A döntő után sokszor megállítottak az utcán, boltban, hogy gratuláljanak, szóljanak néhány jó szót. Nagyon jól esett mikor mondták, hogy „vagány csaj vagy” , „a szüleid büszkék lehetnek rá, hogy ilyen lányuk van”.

Rengeteg újság, és több tv csatorna is felvette velem a kapcsolatot, el sem hittem, hogy mindez pont velem történik. A verseny során nagyon sok új ismerőst, barátot szereztem, ami úgy gondolom talán a legértékesebb az egészben!

Én mindenkit bíztatok arra, hogy próbálja meg, hiszen rengeteg új élménnyel gazdagodhat az aki egy ilyen versenyen részt vesz. Persze fel kell készülni a negatív dolgokra is, hiszen mint minden másnak, ennek is két oldala van, de ez nem szabad, hogy a kedvét szegje bárkinek is! Úgyhogy csajok, mutassátok meg idén is, hogy a nőknek igenis helye van a mezőgazdaságban!  

 

A verseny részletei hamarosan a weboldalon és a közösségi oldalon is olvasható! 

Szólj hozzá a bejegyzéshez


Hasonló Agrártudós cikkek

2021-07-04 14:52:57

Véget ért a 2021-es Gazdász Szépe

A hatodik Gazdász Szépe verseny véget ért, megvannak a dogogósok!   Az élő...

2021-06-20 07:09:35

Megvannak a Gazdász Szépe döntősök!

A 2021-es Gazdász Szépe verseny első fordulója lezárult.    Két héten leresztül...

2021-05-30 11:39:12

Viharos az időjárásunk!

  Ahogy az idei év nagy része eltelt, úgy a mai...

2021-05-23 11:47:33

Lehet jelentkezni!

  2021-ben is keressük a Gazdász Szépét!  Immáron HATODIK alkalommal kerül megrendezésre...

Vissza az Agrártudós cikkeihez