Gazdász szépe
VERSENY KIÍRÁS

Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a „Gazdász Szépe” választás. Itt a legszebb agrár hölgyek jelentkezését várom, akik a mezőgazdaság valamelyik területén tevékenykednek. A regisztráció ideje alatt várom a hölgyek fényképét és rövid bemutatkozását, mivel foglalatoskodnak a mezőgazdaságban/ miért szeretik a mezőgazdaságot. Ezt követően egy szakmai zsűri végzi az előválogatást, majd tölti fel a képeket a szavazófelületre. tölti fel a képeket a szavazófelületre.

A weboldalon lesznek találhatóak a hölgyek, a szavazásra azonban a Facebook oldalon található és a weboldallal összekapcsolt képeknél lehet letenni a voksot. A Gazdász hölgyeknek több mint 2,5 hetük lesz arra, hogy minél több szavazatot gyűjtsenek össze.

Ezt követően a három legtöbb szavazatot kapott hölgy jut a döntőbe. Mindhárom hölgytől bekérek egy rövid videós anyagot, melyben személyesen is lehetősége van a bemutatkozásra! Ezeket a bemutatkozó anyagokat feltöltöm a verseny oldalára.

A döntő az élő szavazás formájában fog zajlani, FacebookLive-on. Itt a három hangulatjel segítségével dönthetik el a nézők, hogy nekik melyik hölgy volt a szimpatikusabb. (A három gomb=szív, vicces, hűha; a szavazatok sorrendjében kerül kiosztásra)

Mindhárom döntős hölgynek jár az ajándékcsomag, melyet a verseny támogatói ajánlottak fel! Értéke a helyezéstől függ!

Nevezés

  • korhatár: 16-45
  • jelentkezés a [email protected] email címen
  • 1 db fénykép
  • 5-10 mondatos bemutatkozás, (név, lakhely, kor, miért szereted a mezőgazdaságot, melyik területen dolgozol)

Időpontok

  • Regisztráció, fényképek beküldése: 2018. május 4- május 13.
  • Első forduló: 2018. május 13- május 25.
  • Top 3 bemutatkozás: 2018. május 26.
  • Döntő: (Élő videó) 2018. május. 27. - 16 óra- 21 óra

Kiemelt támogatóMédia partnerek


Támogatók


Versenyzők


Végh Adrien

Végh Adriennek hívnak 32 éves vagyok agrármérnök, fiatal gazda!Győr mellett gazdálkodom, fő tevékenységem bodzatermesztés kertészet mellette tojóállományt tartok és lovakat! Díjugratasban és díjlovaglasban versenyzek! Imadom a termeszetet es az állatokat!


Szala Cintia

Sziasztok! Szala Cintia vagyok! 20 éves a nograd megyei Alsópetenyből. Kiskorom óta lovak között nőttem fel és imádom őket . Négy éve a barátom kis farmján is tevékenykedem szarvasmarhákkal, birkákkal, disznókkal foglalkozunk es imádjuk . Nem vetten meg a munkát. Mert úgy gondolom: A siker ott indul el ahol a többiek feladjak!


Magyar Éva

Magyar Évának hívnak, 25 éves vagyok, Rábacsécsényen élek és ga(rá)zdálkodok. Chilipaprika termesztéssel és feldolgozással foglalkozom, ezért nálam mindig forró a hangulat. Eva's chililand néven értékesítem termékeim, az igazán arcletépősen csípőstől, a kellemesen pikáns ízekig. Idén már 3000 tövet babusgatok, imádom figyelni ahogy fejlődnek, a sok színes és nagyon erős termést, amitől felnőtt, kemény férfiak sírnak, imádom a szabadságot, a természetet, hogy minden nap más, és az ingyen szoláriumot!


Katona Dorina Karen

Katona Dorina Karen vagyok, 20 éves, Maroslelén lakom. Mezőgazdasági végzős technikus vagyok. Nemrég szereztem meg a traktor jogosítványom, jelenleg kecskékkel foglalkozok, sajtot és túrót is készítek, de nagy szerelmem a szarvasmarha is, imádok velük dolgozni!! Nagyon szeretek traktorozni, imádom a nagy gépeket! Következő évemet Állategészségügyi technikusként szeretném folytatni! A munkámat kizárólag csak is a mezőgazdaságban tudom el képzelni!


Farkasné Benkó Alíz

Farkasnè Benko Aliz vagyok.(20) Dabason lakom. Pàrommal főkènt ùjhagymàt ès zellert termelünk,melyet a Budapesti Nagybani Piacon èrtèkesitünk. Emelett krizantèmot ès sokfèle prinőr àrut termesztünk kistètelben.  


Albert Fruzsina

    Albert Fruzsina vagyok, 25 éves végzős Takarmányozási és takarmánybiztonsági mérnök mesterszakos hallgató a Szent István Egyetemen. Alapszakon állattenyésztő mérnök diplomát szereztem. Már kiskorom óta nagyon szeretem az állatokat, a természetet és a vidéki életet, azonban jómagam sajnos Budapesten nevelkedtem. A gimnázium után tudtam, hogy én állatokkal szeretnék foglalkozni és igazából először a lovak szeretete hozott az állattenyésztő szakra, azonban, ahogy elkezdtem jobban beleásni magam a mezőgazdaságba rájöttem, hogy engem ez valóban érdekel. Állattenyésztésen belül a sertés, szarvasmarha ágazat és a takarmányozás érdekel leginkább, illetve szeretnék komolyabban belelátni a növénytermesztésbe is, hogy komplexebb képet kapjak. A jövőben tervezek felvételt nyerni PhD-ra,


Matolin Barbara

Matolin Barbara vagyok, 16 éves. Homokszentgyörgyön lakom.  Egyszerűen imádom a traktorokat, mikor hallom az MTZ - nek a turbó hangját akkor már 10x jobban ver a szívem! Szeretem a friss tárcsázás illatát.  Azért jelentkeztem, mert nagyon megszeretném nyerni a versenyt!


Szilágyi Fanni

18 éves vagyok Kengyelen élek Szilágyi Fanninak hívnak .  8 èves korom óta van saját lovam , versenyeken illetve felvonulasonon veszek reszt vele .  Mezogazdasagban nottem fel apukam reven rengeteget jartam ki traktorozni a mai napig elvegzem amit egy gazdanak el kell ha kel kaszalok,balat hordok, szenazok , takaritom az istallot . A bercsènyi Miklos gimnaziumban tanulok rendornek , jovore fogok vegezni . Tovabb tanulni rendőrnek illetve agrár mèrnöknek szeretnèk. Sokat járok traktorozni a barátommal aki szintèn mezőgazdasagban dolgozik. Egesz napimat kint toltom a szabadban ha tehetem , imadom az allatokat es a novenyeket , se a kedvenc tantargyam a matematika .


Török Eszter

Tolna megyében, Bátán lakom. Ott ahol a síkság és a dombság találkozik. Megyeszékhelyünkön Szekszárdon dolgozom fodrászként. A mezőgazdaság a hobbim és éltetőm, a pörgést, a változatosságot, az újdonságokat és a problémák megoldását élvezem és szeretem benne.


Zsatku Dzsenifer

Zsatku Dzsenifer 20 éves. Mátészalkai születésű.  Már kicsi korom óta részese lehetek a mezőgazdaság minden pillanatának a szüleimnek köszönhetően. Még kicsiként csodáltuk és nagy szemekkel figyeltük mit csinálnak a szüleink, később minket is bevonva megtapasztalhattuk milyen is az igazi munka. Amikor reggel 5-kor keltünk mert épp kapálni kellett, vagy napraforgót eggyeselni, ősszel kukorocát törni vagy épp a tehenek alól a trágyát kivinni, megtanultuk értékelni és megbecsülni azt, amit nap mint nap a szüleink véghezvittek és ott segíteni ahol lehetett. Azóta is töretlenül és szünni nem akarva élvezzük a Mezőgazdaság minden percét, hiszen ez nem csak munka, hanem hobbi és szerelem. “ Fontos,


Vörös Henrietta

Vörös Henrietta vagyok 21 éves, Kiskunhalas város lakosa. Én és családom állattartással és növény termesztéssel foglalkozunk, túlnyomórészt sertéseket hizlalunk és baromfit tartunk. A képen látható, sertéseink egy része. Szeretem a mezőgazdaságot, mert imádok a természetben lenni és elvégezni a mindennapos teendőket. Nekem a legfőbb feladatom a termény darálása és a minden napos állatgondozás. Én már ebben nevelkedtem fel. Mindemellett már több éve én vezetem a háztartást. Azért jelentkezek mert sokan biztattak, de legfőképpen a nagyikám akitől sok mindent tanulhattam ezidáig. A legfőbb vágyam hogy én legyek a Gazdász szépe 2018 as választottja!


Varga Adrienn

A nevem Varga Adrienn, 32 éves vagyok. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében élünk a párommal Ópályiban. Ő és a családja több, mint 10 éve gazdálkodnak, így az én életemnek is fontos része lett a mezőgazdaság.  Párom vállalkozásának fő profilja a szàntóföldi takarmányok termesztése, ahol èn hobbi szinten, szabadidőmben segítek neki. Egyébként is imádom a természetet, szeretek sétàlni, barangolni a területeken. Érdekelnek a gèpek, szeretem felfedezni őket. Imádom a repce illatát ès kedvenc növények a napraforgó! A vállalkozásban dolgozó alkalmazottak végzik az “általános” munkálatokat (föld előkészítés, vetés), párom dolga többek között a vegyszerezés és az aratás. Így én is ezen a területen segédkezem. Ha tehetem, együtt indulunk neki a naphosszat tartó


Tóth Barbara

Tóth Barbara vagyok, 19 éves, Martinkán lakom. A mezőgazdaság minden területe tele van szép dolgokkal. Számomra mégis az állattenyésztés a legcsodálatosabb. Hihetetlen élmény, amikor egy újszülött jön a világra.


Tanai Nikolett

Tanai Nikolett vagyok, 21 éves egyetemi hallgató. Becsvölgye település egyik önálló kis falujában, Kislengyelben élek. A családom generációk óta mezőgazdasággal foglalkozik, azon belül is növénytermesztéssel és állattenyésztéssel, innen ered a szakma iránti érdeklődésem.


Szulimán Patrícia

Sziasztok! Szulimán Patríciának hívan, 17 éves vagyok, egy kis faluban élek Lajoskomáromban. Azért szeretem a mezőgazdaságot mert számomra a szabadságot jelenti,kis korom óta a saját kis gazdaságunkban segédkezem és imádom minden pillanatát. Főként az állattartás és az állatok show-ra való felkészítésével foglalkozom de imádok traktozoni. A jövőben is szeretném ezt folytatni.


Szénási Krisztina

Szénási Krisztina vagyok, nyáron töltöm a 17-et, és Bölcskén élek. A versenyre a barátom, és barátnőim biztatására indulok. A mezőgazdaságot édesapám és barátom miatt szerettem meg, kiskoromban apukámmal mostanában pedig a barátommal járok el traktorozni és besegíteni a munkában, ott ahol tudok. Úgy gondolom a mezőgazdaság egy szép és érdekes szakma.


Szatmári Fanni

Szatmári Fanni vagyok 20 éves. A Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakképző Iskolában tanulok mezőgazdasági technikusnak. Szeretnék egyszer elismert mezőgazdasági gépszerelő lenni.


Szabó Valentina

Sziasztok! Szabó Valentina (21) vagyok,Mikepércsről, harmad éves állattenyésztő mérnök hallgató a debreceni egyetemen. Ízig vérig falusi leányzóként tartanak számon,aki nem restell villát és kaszát fogni ha a lovairól van szó. Az én kikapcsolódásom nem a pláza és mozi,hanem az állattartás és minden velejárója. Mottóm: "A lelkesedés általában autómatikusan jön,amikor valaki megtalálja a hozzá leginkább illő munkát,s azt tesz,amit a legjobban szeret"


Silimon Bettina

  Silimon Bettina vagyok, 25 éves, Napkoron élek. Családi vállakozásban dolgozom a Szüleimmel Bátyámmal és Párommal.  A családommal több 100 ha-on gazdálkodunk, és bérmunkázunk. 2014 óta vagyok fiatal gazda,az első gépemet tavaly áprilisban vettük, ami egy John Deere 6930!:) Nem hiába a szarvas szerelem, szabad időmben a hobbimnak hódolok, ami a Vadászat!🦌 A mottóm: "Van aki Hercegnőnek születik...van akinek eszébe sem jut ez a Hülyeség!":)


Rezsneki Georgina

Rezsneki Georgina vagyok 17 éves, Bácsalmáson lakom. Állategészségügyi és állattenyésztői teknikumba járok, a későbbiekben mezőgazdasággal szeretnék foglalkozni.


Raffer Dorina

Raffer Dorina vagyok 16 éves Ráckeresztúron lakom. Faterom Mezőgazdaságban dolgozik szóval mondhatjuk azt, hogy ebbe nőttem bele. Elég sok időt a határban töltök. Itt nem lehet unatkozni, egész éves munka van ha nem a határban vagyunk akkor szereljük a gépeket, hogy bírják a következő szezont. Ha egyszer kimegyünk onnantól nincs megállás, menni kell. Kora reggel indulunk és késő estig ott vagyunk. Ezért döntöttem úgy, hogy Környezetvédelemmel és Vízgazdálkodással folytatom tanulmányaimat. Mert rossz nézni, hogy a határt SZEMÉTTELEPNEK használják ahol az ember megtermeli a négylábúak takarmányát és a kétlábúak ételeit.  Hosszasan tudnék még beszélni arról, hogy miért is szeretem ezt a szakmát


Perák Eszter

Perák Eszter vagyok,17 éves és Kaposfüreden lakom. Mezőgazdasági iskolába járok, nem rég szereztem meg a Traktoros jogositvanyomat. Jelenleg egy Mezogadasagi cégnél töltöm a gyakorlatomat. Későbbiekben a célom hogy saját vállalkozásom legyen. 


Pataki Tímea

Sziasztok! Pataki Tímea vagyok, 25 éves, Nyársapáti lakos. Születésem óta szüleim mezőgazdasággal fogglalkoznak így nem volt nehéz megismerni majd megszeretni ezt a vállalkozást. Érettségi után elvégeztem a Mezőgazdasági techinkumot és 2015-ben megnyertem a fiatalgazdát. Burgonya termesztéssel foglalkozom, a 3év alatt lassan, de biztosan haladok a cél felé. Első évben 2-, második éveben 3-, idén pedig 4hektár krumplit vetettem. Emellett van 21 saját szarvasmarhám, szüleim állataival jelenleg kb. 160 db van összesen. Vannak fejős tehenek és növendék borjúk is. Gazdaságunkban főként fejni szoktam , de tavasztól ahogy lehet mindig kint segítek a földeken. A képen is éppen kombinátorozni kezdtem. Ezeken kívül van 2


Oláh Rebeka

Oláh Rebeka vagyok, Györgytarlón lakom, 16 éves vagyok. Azért szeretem a mezőgazdaságot, mert a családban többen is benne dolgoznak és én is ebben nőttem fel. Jelenleg tanulok, de majd ha befejeztem az iskolát akkor szeretnék én is a mezőgazdaságban dolgozni. A kedvenc traktorom a John Deere. A kedvenc évszakom a tavasz, mert beindulnak a mezőgazdasági munkák és többet tudok traktorozni. Amikor csak tudok akkor mindig traktorozok.


Nagy Bettina

  Nagy Bettina vagyok, 18 éves. Sülysápon élek. Mezőgazdasági gépész technikusnak tanulok. Szabadidőmet a földeken töltöm. Engem nagyon foglalkoztat ez a szakma. Teljesen más világ tárul elém, kint a földeken. Soha nincs két egyforma nap. Kedvenc időszakom az aratási szezon, de többi munkálatot is szeretem. Régen a dédimamám is traktoros volt, valószínűleg tőle örököltem.


Mucsinyi Bianka

Sziasztok! Mucsinyi Bianka vagyok,21 éves. Egy kis községben lakom, Farmoson.Már gyerekkoromban is érdeklődtem a mezőgazdaság iránt, öcsémmel együtt eljártunk nyaranta egy kis zsebpénzt gyűjteni. Volt amikor uborkát szedtünk illetve kukoricát, a nagy meleg ellenére is élveztük. Büszke voltam magamra,hogy amit abból a pénzből vettem azért keményen megdolgoztam! Szorgalmasnak, kitartónak tartom magam, és jelenleg is "ebben a világban élek" , hisz a mögöttem látható dinnye földet öcsémmel együtt hoztuk létre! Az örömöm pedig akkor következik be, amikor ezen a földön finomabbnál finomabb dinnyéket termesztünk és a vásárlók elégedettek!


Lengyel Brigitta

Lengyel Brigitta vagyok Rábaszentmihályi lakos 19 éves. A mezőgazdaság számomra a munkám a hobbim és az életem egybe. Sertés és szarvasmarha tenyésztéssel foglalkozok valamint az állatok takarmányozását, növénytermesztési feladatokat látom el. Őstermelőként saját állományomat 6 éve kezdtem el tenyészteni, kissebb nagyobb sikerekkel. Azt szeretem a legjobban, hogy számomra a a legfárasztóbb munka is egy felüdülés a kombájntól a traktorig, talicskával vödörrel, vasvillával vagy lapáttal, sárban és olajban egyaránt boldog vagyok, hogy gazdásznak hívhatom magam.


Leca Mónika

Leca Mónika , 27 éves kiskőrösi lány vagyok. Irodai adminisztrátor vagyok egy kamion alkatrész kis- és nagykerben. 6 éve itt dolgozom, emellett aktív részese vagyok a családi gazdaságunknak. Szőlővel, szántóval és állattenyésztéssel is foglalkozunk. Szabadidőmben imádok lovagolni és quadozni. A képen a tavaly nyert tombola nyeremény traktorommal vagyok látható


Lajcsák Letícia

Lajcsák Letícia vagyok 17-éves Taktaharkányban lakom És azért szeretem a mezőgazdaságot mert ebben nőttem fel és ha nagy leszek akkor majd szeretnék saját gépet is de most apukámnak segítek be a határban de nagyon sokszor elkérem tőle a traktort mert imádom vezetni nagyon szeretem a mezőgazdaságot plusz állatokkal is foglalkozunk és földekkel is imádok dolgozni és hát persze traktoros szív traktoros lélek traktoros leszek amíg élek.Plusz Mg suliba járok és nagyon szeretem a gyakorlatot is mert ott vannak a gépek és az állatok.


Horváth Bettina

Horváth Bettina vagyok és az ismerőseim biztatása vett rá, hogy nevezzem magam, mert szerintük itt a helyem bár nem szeretem mutogatni magam, nincs itt felénk ilyesmire idő. De térek is a lényegre, 25 éves vagyok és a családi gazdaságunk tagjaként Ricsén élek. A turizmussal kapcsolatos diplomám mellett mezőgazdasági technikus végzettséggel is rendelkezem. Beleszülettem ebbe az életbe, amit imádok, mindig volt jószág körülöttem, minden állatot szeretek, de amióta az eszemet tudom a lovak szerelmese vagyok. Jelenleg 3 lovat tartok, de hamarosan jön az újabb kiscsikó is. Édesapám juhokat tenyészt és szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik, neki köszönhetem, hogy ilyen életet élhetek. Gyerekkoromban nyulaim


Filep Enikő

Filep Enikő vagyok 16 éves. Mátészalkán lakom a város szélén egy kis tanyán. Itt nevelkedtem, kiskoromtól besegittem a gazdaságba. Agrár gépészként tanulok. Imadom a mezőgazdaság minden területét ezért is jelentkeztem.


Fenyvesi Mercédesz

Jónapot a nevem Fenyvesi Mercédesz mezőgazdasági területen még elég palánta vagyok hiszen idén fejezem be tanulmányaim a Fáy András Mezőgazdasági szak gimnázium és kollégiumban tízéves koromóta vágyom arra hogy egyszer egy saját gazdasagom legyen amit én epitek fel Budapesten lakom idén leszek 19 éves. Miért szeretem a mezőgazdaságot?  Nagyon szeretem az állatokat mindig is arra vágytam hogy köztük éljek dolgozak és ez nem egy munka hanem életforma.


Féki Dóra

Féki Dóri vagyok, 16 éves. Jelenleg Nyírlugoson lakom. Szüleim mezőgazdasággal foglalkoznak, én is ebben nőttem fel. A mezőgazdaságban szinte mindenféle munkagéppel dolgozok, bármilyen munkát elvégzek. Azért szeretem a mezőgazdaságot, mert örömömet lelem benne, itt tudok igazán kikapcsolódni. Helyileg az ország keleti részén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, több területen gazdálkodunk.


Fekete Tímea

Fekete Tímea vagyok, Makói, 29 éves. Családi gazdaságunkban dolgozom fiatal gazdaként. Édesapám mellett jó kezekben vagyok hiszen, nagyon sok tapasztalatot és tudást nyerek tőle. Fő profilunk a fokhagyma és a petrezselyem. Évek óta járom a szegedi és a budapesti nagybani piacokat, itt értékesítem a megtermelt áruinkat. Gyerek korom óta érdekel a mezőgazdaság, hiszen ebben nevelkedtem fel, ezt láttam a szüleimtől. Agrármérnöki főiskolát végeztem, hobbiként másodállásban Aerobik és World Jumping (trambulin fitnesz edző) vagyok. Szeretem a természetet, imádom az állatokat, jelenleg csak juhok tartok. Óriási megtiszteltetés lenne, ha egy ilyen megmérettetésen jó eredménnyel végeznék.


Fazekas Fruzsina

Azért szeretem a mezőgazdaságot mert a családom is azzal foglalkozik és így én is megszerettem csinálni.Jelenleg van 4 kis kecske gidám akiket nagyon imádom!Sok velem egy idős kinéz engem ezért,de én nem foglalkozok az olyan emberekkel! Jelenleg érettségin vagyok de már elvégeztem a pék iskolát de jobban érdeklődöm a mezőgazdaság után és az állat tenyésztés után!!


Erdős Csilla

Erdős Csilla vagyok 24 éves Zalaszentgróton élek. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetemen tanulok mellette megszereztem a Mezőgazdasági technikus végzettséget. Terveim között szerepel szeptembertől a mezőgazdasági főiskolán szőlész -borász szakon tovább tanulni. Családunkban már a harmadik generációig nyúlik vissza a szőlőoltvány előállítása, termelése. Fő tevékenységünk a szőlőoltvány előállítás,öreg-szőlő kivágása ,újratelepítése. Gyerekkorom óta része az életemnek a mezőgazdaság,mindig jó érzés látni, hogy lesz egy kis oltványból gondos törődés mellet pár év múlva termőszőlő.A gazdaság mellett lovagolok a Zalaszentgróti Városvédő Polgárőr Egyesület Lovas Tagozatának aktív tagja vagyok.


Dula Doroti

Dula Doroti vagyok, 20 éves Göncön élek. A családom generációk óta mezőgazdasággal foglalkozik. Így én is ebben nőttem fel, amire természetesen büszke is vagyok!


Dragics Júlia

Daragics Júlia Rebekának hívnak, 16 éves vagyok és Szlovákiában a Vidékfejlesztési Szakközépiskola Farmergazdálkodás(agrárvállalkozás) szakán tanulok. Szívemhez közel áll ez a szakágazat, mert magába foglalja a gépeket és az állatokat is. Az iskola által számos helyekre eljuthatunk, így vehettem rész a fejőversenyen is. Mivel a családban van még Farmer így jut lehetőségem arra is, hogy szabadidőmben trakrorozhassam és besegíthessek a kerti munkákba.


Dalacsi Imola

Dalacsi Imolának hívnak, 16 éves vagyok és családommal Orosháza területén gazdálkodunk. Fő tevékenységünk a dinnyetermesztés, de ezen kívül több kertészeti kultúrával is foglalkozunk, nem csak szabad földön hanem fóliában is. A családi tradíciót követve már nagyszüleim és szüleim is mezőgazdasággal foglalkoztak, és mind a mai napig gyakorló gazdálkodók. Mellettük lehetőségem nyílikrá, hogy többféle növénytermesztését is megtanuljam. Szeretek kint dolgozni a földeken egészen a magvetéstől, az értékesítésig részt veszek a munkában, vagyis a "termőföldtől az asztalig" elvet igen fontosnak tartom a vásárlók visszajelzése miatt is. A növények szeretete ápolása és életre segítése a legszebb dolog a számomra. Továbbá boldogsággal tölt el,


Csörgő Evelin

Csörgő Evelin vagyok(18), Dömsöd határában élek egy családi gazdaságban. Mezőgazdászként fogok idén végezni, és tovább szeretnék tanulni. Jelenleg túró és sajt készítéssel foglalatoskodok, és a képen, Pirossal láthattok aki nekem az alapanyagot biztosítja. Viszont, traktort is tudok vezetni, de hát mindig van választási lehetőségem (még akkor is ha nincs), azaz, befogom a lovat és azzal oldom meg a rám kiadott feladatot. Kicsit lassabb, de ugyanúgy kikapcsol mint bárki mást a gázpedál.


Csordás Nikolett

Csordás Nikolett Lívia vagyok, 26 éves. Kiskunfélegyházán lakom, és egy Pest megyei agrár cég munkatársaként tevékenykedem. 2017 február óta, a Szilágy Agroport Kft. Bács-Kiskun, és dél Pest megyei képviselőjeként dolgozom.  Munkavégzésem során is sok időt töltök a mezőgazdaságban, mivel a cég ahol dolgozom, inputanyagok értékesítésével foglalkozik, szántóföldi- és kertészeti kultúrákhoz egyaránt.  A szabadidőmben és az utazásaim során szívesen gyönyörködöm a természet adta szépségekben.


Czégény Nikolett

Én nem dolgozom mezőgazdaságban,de nagyon szeretem barátom dolgozik benne traktoros és szeretek vele menni dolgozni.Nekem olyan megnyugtató érzés ha kint lehetek a szabadban nem zavar senki és nem szól bele mit csinálj. Én még nem helyezkedtem el mert még nem fejeztem be az érettségit de folyamatban van. Barátomnál lakok egy tanyán nagyon szeretek itt lenni vele.  Szeretnék én lenni a Gazdász Szépe! 😊🙂


Czakó Zsuzsanna

Czakó Zsuzsanna vagyok  Petőfiszállási lakos  18éves  Szüleim családigazdálkodók.Föként állatenyésztésel foglakozunk .Szenvedélyem a mezőgazdaság. Szerintem ezt nem lehet csak úgy végezni, hanem szenvedély kell hozzá. És azt szeretem benne hogy mindig új kihívásokat dob elém.


Bencsik Enikő

Sziasztok Bencsik Enikő vagyok, 23 éves, Hevesen lakom. A családom évek óta mezőgazdasággal foglalkozik többek között, Heveshez méltón a dinnyetermesztéssel. Mióta eszemet tudom mindig kint tébláboltam édesapám mellett, mostanra már el se tudnám képzelni,hogy márciustól szeptemberig ne a dinnyével foglalkozzunk. A mezőgazdaság mellett, rendőrként dolgozom a helyi kapitányságon.


Baráth Nikolett

A nevem Molnár Józsefné Baráth NIkolett. 28 éves vagyok. Budapesten születtem és nőttem fel,majd 3 évvel ezelőtt Szigetszentmiklósra költöztünk, egy tanyára. Előbb állatokkal,majd bio zöldségekkel, szelídgesztenyével és fóliázással kezdtünk foglalkozni. De a nagy álmom akkor teljesült mikor 2 éve kibővíthettük gazdaságunkat egy ezeréves MTZ 50-sel A kezdeti kudarcok után ( egypár kerítés, miegymás, hisz pesti lány vagyok :)) már elválaszthatatlanok vagyunk. A kisöreg tavaly is lekaszált 40 ha-t,és ha nem jön közbe semmi idén is csapatjuk neki!


Bakó Mariann

Bakó Mariann vagyok, 19 éves vagyok. Csengerben lakom. Már a Mezőgazdaság kiskoromban is nagy szenvedélyem volt.Amikor tudtam mindig gépben ültem s mai is így van.. Ami a Mezőgazdaságal kapcsolatos minden dolgot imádok. Csak kint legyek és csak is gépek között. Mert az életem részei lettek.